RSS Subscribe

Αρχική σελίδα » Οι πιο διάσημες τονωτικές λοσιόν!

Οι πιο διάσημες τονωτικές λοσιόν!

Η τονωτική λοσιόν αποτελεί το δεύτερο βήμα στην καθημερινή περιποίηση προσώπου, καθώς απομακρύνει τα υπολείμματα που αφήνουν πίσω τα καθαριστικά, ενώ προετοιμάζει το δέρμα να δεχτεί την ενυδατική κρέμα. Βέβαια, πολλές από εμάς δεν θεωρούμε υποχρεωτική τη χρήση της, αλλά θα έπρεπε: γιατί εκτός από την καθαριστική της δράση, η τονωτική λοσιόν αποκαθιστά το ph της επιδερμίδας και τονώνει τη μικροκυκλοφορία, κάνοντας το πρόσωπο να δείχνει πιο λαμπερό.

Αν λοιπόν παραλείπετε την τονωτική λοσιόν, παρακάτω σας παρουσιάζουμε τις πέντε πιο διάσημες που κυκλοφορούν στην αγορά. Με αυτό τον τρόπο, ελπίζουμε να σας κεντρίσουμε το ενδιαφέρον για να εντάξετε κι εσείς την τονωτική λοσιόν στην καθημερινή σας ρουτίνα!

Shiseido Eudermine: η πιο παλιά τονωτική λοσιόν που είναι ακόμα σε κυκλοφορία! Πρωτοεμφανίστηκε στην Ιαπωνία το 1893 στο κόκκινο μπουκάλι, με όνομα που προέρχεται από τις ελληνικές λέξεις εὖ και δέρμα, και σύντομα αγαπήθηκε από όλο τον κόσμο. Πρόκειται για μια ιδιαίτερη λοσιόν με εξελιγμένη φόρμουλα που περιποιείται το δέρμα και το βοηθά να διατηρεί την υγρασία που χρειάζεται. Το 1997, το μπουκάλι επανασχεδιάστηκε από τον Serge Lutens στην πολυτελή μινιμαλιστική συσκευασία που γνωρίζουμε σήμερα.

Murad Clarifying Toner: το 1989, η μάρκα Murad έκανε την εμφάνισή της ως η πρώτη που περιελάμβανε ιατρικά προϊόντα περιποίησης του δέρματος. Η συγκεκριμένη λοσιόν έγινε γρήγορα ένα από τα best-seller της μάρκας και όχι τυχαία, καθώς μειώνει αποτελεσματικά τη λιπαρότητα και την αντιαισθητική γυαλάδα του λιπαρού δέρματος, ενώ επαναφέρει τους διεσταλμένους πόρους. Είναι ίσως η πιο δροσερή λοσιόν που θα βρείτε στην αγορά, κι όλα αυτά χωρίς οινόπνευμα!

Clinique Clarifying Lotion: η ιστορία της γνωστής σε όλους μας λοσιόν ξεκινά τη δεκαετία του ’60 στην Αμερική, όπου η πληθυσμιακή έκρηξη  έφερε κι αυξημένη συνταγογράφηση φαρμακευτικών σκευασμάτων. Ο Dr. Norman Orentreich ξεκίνησε να φτιάχνει διαλύματα και λοσιόν με βάση τις αρχές της συνταγογράφησης, κι έτσι γεννήθηκε η Clinique Clarifying Lotion σε τέσσερις τύπους, προσφέροντας ένα νέο δεδομένο για την τότε εποχή: μια εξατομικευμένη λύση για την περιποίηση προσώπου, σε αντίθεση με το «ένα προϊόν για όλους» που ίσχυε μέχρι τότε. Το Σαλικυλικό Οξύ που περιέχεται στις λοσιόν συμβάλλει στην απομάκρυνση των επιφανειακών νεκρών κυττάρων, ενώ δεν ερεθίζει το δέρμα. Η λοσιόν αποτελεί το δεύτερο βήμα από το γνωστό σε όλους μας 3-Step της Clinique.

Kiehl’s Ultra Facial Oil-Free Toner: η Kiehl’s ξεκίνησε την ιστορία της το 1851 όταν ο John Kiehl άνοιξε ένα φαρμακείο στη Νέα Υόρκη. Από τότε, η μάρκα εξελίχτηκε και σήμερα είναι μια από τις πιο αξιόπιστες εταιρίες στο χώρο των δερμοκαλλυντικών. Οι τονωτικές λοσιόν της Kiehl’s είναι ονομαστές, χάρη στην αίσθηση που προκάλεσε το 1964 η Blue Astringent Herbal Lotion, της οποίας ο Andy Warhol ήταν θαυμαστής! Η Ultra Facial Oil-Free Toner που σας παρουσιάζουμε αποτελεί μια εξελιγμένη θεραπεία του λιπαρού δέρματος που απομακρύνει την περιττή λιπαρότητα και τους ρύπους, χωρίς να αφαιρεί τη φυσική υγρασία της επιδερμίδας. Χωρίς αλκοόλ, άρωμα, parabens, και τεχνητά χρώματα.

Thayers Alcohol-Free Rose Petal Witch Hazel Toner: η χρήση του νερού αμαμηλίδας ως τονωτική λοσιόν για τη φυσική στυπτική της δράση είναι αρκετά διαδεδομένη στην άλλη άκρη του Ατλαντικού. Η Thayers, αμερικανική εταιρία που εξειδικεύεται στην παραγωγή αμαμηλίδας, είχε ήδη διαδώσει τη χρήση της στους ιατρικούς και φαρμακευτικούς κύκλους ήδη από το 1890. Σήμερα, στη μάρκα περιλαμβάνονται εννέα διαφορετικές εκδοχές τονωτικής λοσιόν με νερό αμαμηλίδας, με την εκδοχή που περιέχει Ροδόνερο και Αλόη Βέρα την πιο διαδεδομένη επιλογή.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Σχόλια